ChillExplosie-klein_1 DE TALENTEN VAN OUD ZUID 12 augustus

12 en 13 augustus op het Hendrick de Keijserplein. Klik op de namen voor de foto's.

Het ChillTeam (Simon, Sannie van de C4L en Noud) is op 12 augustus op het Hendrick de Keijserplein geweest en heeft daar al de eerste talenten gescout. We kwamen Nora tegen die het haar van haar vriendin Najima op een geweldige manier heeft ingevlochten. Op 13 augustus is het haar van André, de Speeltuinbeheerder aan de beurt. Wat gaat Nora doen? Wordt het een hanenkam? Of dreadlocks? Nee, het worden vlechten?.
Bekijk HIER de foto's van Nora, Najima en André.

Verder heeft het ChillTeam kennis gemaakt met de jonge
rapper A-man. Hij maakt ter plekke vette tracks over FC Madrid en Barcalona. Hij heeft ambities! Samen met Multitalent Ilias (Rapper, voetbalvirtuoos, salto mortale, wielie) gaat hij de battle aan. Mohammed maakt er met z'n mobieltje een filmpje van. Hij is volgens eigen zeggen een film-talent.
Verder is op het plein
Soraya, ze schrijft haar eigen teksten en zingt met wonderschone stem haar liedjes. We gaan absoluut meer van haar horen. Ook ontmoeten we Kaoutar, ook een multitalent. Gaat zij de eerste vrouwelijke rapster worden die de ChillAward gaat winnen?? Of gaat ze zich helemaal richten op het beatboxen? En voetballen kan ze ook. Veel meiden op het plein kunnen fantastisch voetballen. Kijk maar naar de sfeerfoto's van het Chillen op het HdKplein.

Bekijk HIER de foto's van 13 augustus

Chillbus 12 aug 09-04Emer 12 aug-01Kaoutar 13 aug - 02